Catering & Feest

Catering op locatie

Buddha Garden verzorgt ook catering voor feestjes, bruiloften en evenementen op locatie. Samen met u stellen we op basis van uw wensen een divers menu samen.

We hebben reeds veel ervaring in het verzorgen van catering, zowel voor kleine gezelschappen (10) als grote (100+). Van verjaardagsfeest tot zakenbijeenkomst, wij zijn expert in het verzorgen van een heerlijk Thais diner.

We komen alles bij u langs brengen. We leveren rechauds mee zodat het eten warm blijft. En een van onze chefs maakt het banket bij u in orde, zodat alles er heerlijk uitziet. Op afspraak halen we ook alles weer op. U hoeft niks meer te doen.

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden! U kunt bellen naar 055-312 49 91 of een e-mail sturen naar contact@buddhagarden.nl.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier onze menukaart.

Buddha Garden afhuren?

U kunt bij ons met een besloten gezelschap komen eten of met grotere gezelschappen een feest vieren. Dat is ook mogelijk buiten onze openingstijden! Al vaak hebben we gezellige feestjes, bedrijfsborrels, verenigingsuitjes en bijzondere proeverijen mogen verzorgen.

Neemt u vooral contact met ons op voor de mogelijkheden! U kunt bellen naar 055-312 49 91 of een e-mail sturen naar contact@buddhagarden.nl.

Reserveren

Online reserveren kan tot 1 dag van tevoren. Wilt u vandaag komen eten, belt u ons dan?

Reserveren kan ook per telefoon: 055-312 49 91

  Na het versturen van uw reservering ontvangt u direct een automatische e-mail met de door u verstuurde gegevens. Let op: Uw reservering is pas definitief als u van ons een tweede e-mail ontvangt dat we uw reservering kunnen aannemen!

  Buddha Garden

  Hoofdstraat 173 Apeldoorn

  Open dinsdag t/m zondag van 16:00 tot 23:00

  Telefoon: 055-312 49 91

  E-mail: contact@buddhagarden.nl

  Locatie & Parkeren

  Buddha Garden vindt u in de binnenstad van Apeldoorn aan de Hoofdstraat 173, nabij Coda, Podium Gigant, Paleis Het Loo, Vue Cinema en Theater Orpheus.

  Tot 18:00 heeft u de meeste kans op een parkeerplek op ons eigen terrein! Met de bus? U kunt uitstappen bij halte Politiebureau (buslijn 2) of bij halte Oranjepark (buslijnen 10, 16, 102, 104 of 202).

  Hoofdstraat 173, Apeldoorn