Homepage

Thai's Restaurant

Buddha Garden

Welkom.
Thai's Restaurant

Buddha Garden

Welkom.
Thai's Restaurant

Buddha Garden

Welkom.
Welkom

Hart voor de Zaak

Thais Restaurant Buddha Garden is gevestigd in een monumentale villa in het centrum van Apeldoorn. Wij brengen in ons pand de schoonheid van een klassieke Apeldoornse villa samen met kunst en design uit Thailand.

Mensen staan bij ons centraal, dit maakt dat de gasten zich altijd thuis voelen, en ons team u verzorgt alsof u bij ons thuis komt eten.

Bij Buddha Garden kunt u van dinsdag t/m zondag heerlijk Aziatisch komen eten. Bovendien kunt u bij ons ook gerechten afhalen.

Reserveren

Reserveer per Telefoon: 055-312 49 91

Online reserveren kan tot 1 dag van tevoren. Wilt u vandaag komen eten, belt u ons dan?

Ons Adres

Hoofdstraat 173

311AZ

Apeldoorn

 

TELEFOON

055-312 49 91

EMAIL

Op maandagen zijn wij gesloten! Na het versturen van uw reservering ontvangt u direct een automatische e-mail met de door u verstuurde gegevens.
Let op: Uw reservering is pas definitief als u van ons een e-mail ontvangt dat we uw reservering kunnen aannemen! Velden met een * zijn verplicht.

Locatie & Parkeren

Buddha Garden vindt u in de binnenstad van Apeldoorn aan de Hoofdstraat 173, nabij Coda, Podium Gigant, Paleis Het Loo, Vue Cinema en Theater Orpheus.

Tot 18:00 heeft u de meeste kans op een parkeerplek op ons eigen terrein! Met de bus? U kunt uitstappen bij halte Politiebureau (buslijn 2) of bij halte Oranjepark (buslijnen 10, 16, 102, 104 of 202).

Hoofdstraat 173, Apeldoorn