Over Budda Garden

Thais Restaurant Buddha Garden is gevestigd in een monumentale villa in het centrum van Apeldoorn. Wij brengen in ons pand de schoonheid van een klassieke Apeldoornse villa samen met kunst en design uit Thailand. Bij Buddha Garden kunt u van dinsdag t/m zondag heerlijk Aziatisch komen eten. Bovendien kunt u bij ons ook gerechten afhalen. Buddha Garden vindt u aan de Hoofdstraat 173, naast het Caterplein en vlakbij Theater Orpheus, Coda, de bioscoop en Paleis Het Loo.

Een Schat aan Ervaring

Onze meesterchef Pau Srisukyai was één van de eerste Thaise chefs in Oost-Nederland. Al in 1994 begon ze Thais restaurant Salathai in Arnhem. Vervolgens opende ze in 2011 restaurant My Asia in Wageningen; daar ging ze de samenwerking aan met Lodewijk Schulte. Na een periode in Thailand, openden Pau en Lodewijk in de zomer van 2017 Buddha Garden.

Klassieke en moderne Thaise keuken

Op onze menukaart vindt u sowieso alle klassieke Thaise gerechten. Onder andere pittige en minder pittige curry’s, roerbak- en visgerechten, Phad Thai, Som Tam en al die andere heerlijke klassiekers. Maar de Thaise en Aziatische keukens staan niet stil. Wij willen steeds blijven verrassen met nieuwe smaakcombinaties en ingrediënten. En uiteraard schenken we daar ook heerlijke Thaise drankjes bij.

De villa aan de Hoofdstraat 173 in Apeldoorn staat voor deze combinatie van oud en nieuw. Een prachtig gemeentelijk monument dat na jaren leegstand uiteindelijk een nieuwe bestemming en een nieuw leven heeft gekregen!

Wij hopen u onvergetelijke avonden te kunnen bezorgen in stijl, maar altijd ongedwongen: met vrienden, partners, familie of collega’s. Wij zorgen voor een mooie avond uit! Voor meer informatie over catering en het verzorgen van feesten, bruiloften of zakelijke bijeenkomsten kijkt u op de Feest- en Cateringpagina.

We verwelkomen u graag op de Hoofdstraat 173 in Apeldoorn. Om te reserveren belt u naar 055-312 49 91 of vult u onderstaand reserveringsformulier in. En wilt u liever thuis eten? Dan kunt u bij ons uiteraard ook uw diner afhalen.

Tot snel!

Reserveren

Online reserveren kan tot 1 dag van tevoren. Wilt u vandaag komen eten, belt u ons dan?

Reserveren kan ook per telefoon: 055-312 49 91

  Na het versturen van uw reservering ontvangt u direct een automatische e-mail met de door u verstuurde gegevens. Let op: Uw reservering is pas definitief als u van ons een tweede e-mail ontvangt dat we uw reservering kunnen aannemen!

  Buddha Garden

  Hoofdstraat 173 Apeldoorn

  Open dinsdag t/m zondag van 16:00 tot 23:00

  Telefoon: 055-312 49 91

  E-mail: contact@buddhagarden.nl

  Locatie & Parkeren

  Buddha Garden vindt u in de binnenstad van Apeldoorn aan de Hoofdstraat 173, nabij Coda, Podium Gigant, Paleis Het Loo, Vue Cinema en Theater Orpheus.

  Tot 18:00 heeft u de meeste kans op een parkeerplek op ons eigen terrein! Met de bus? U kunt uitstappen bij halte Politiebureau (buslijn 2) of bij halte Oranjepark (buslijnen 10, 16, 102, 104 of 202).

  Hoofdstraat 173, Apeldoorn